Girls Girls Girls

Jessica är hemma från Leksand. Dock bara över sportlovet, men det firades med en fet bulle hos Maria med Suzzie och Tindra. En dag med bara tjejerna.
Fick en fin present i riktig AC/DC-anda ^^ Tack!

Har hittat det ultimata festivaltältet i form av en folkabuss. Ett måste om man ska tälta i sommar. Slänger upp en bild sen för det var så jävla coolt!

Har vunnit en auktion på Tradera ikväll så nu kammar vi hem ett litet paket till utöver de 3 som redan ligger och väntar på mig i kiosken här nere.
Han som äger den gillar inte mig nå vidare så jag försöker samla på mig så många paket som möjligt så jag kan hämta alla på en gång ^^
Han tycker inte att jag gynnar hans affärer eftersom jag bara hämtar ut paket och aldrig handlar något. Men om han lägger på en extra krona för ett frimärke som jag VET kostar 6:- och inte 7:- och bara säljer Eldorado-varor (som jag ändå aldrig lägger mina vantar på) för dubbla priset, så har jag faktiskt ingen lust att handla någonting hos honom..!
Ska jag behöva må dåligt över det? Nej, skärpning nästa. Jag skulle ju faktiskt börja tänka mer på mig själv och inte på andra så Screw You Kiosk-ägaren!

Spelade lite Hanoi idag för gamla goda tiders skull. Mindes spelningen på Strand och drömde mig bort ett slag. Lovely!

Nej, filmtime nu så Rock On!
*Jolly Jack*


Grodan Boll

Grodan Boll är ett namn som florerar titt som tätt här hemma.
Undrar varför >.<
.
Tack, det var väl allt.
.
Rock On!
*Jolly Jack*

RSS 2.0